Seksuaali- ja lisääntymisterveystyö

 

Kynnys ry:n SAMAT -toiminnan Seksuaali- ja lisääntymisterveyttä edistävä työ on ammatillista erityisosaamista, joka kohdentuu pääasiassa eri tavoin vammaisiin, vammautuneisiin ja pitkäaikaissairaisiin henkilöihin. Toteutamme yhteistyössä kaupungin, kuntien, järjestöjen sekä yksityisten palveluntuottajien kanssa räätälöityjä vertaisryhmiä, seksuaalineuvontaa sekä erilaisia tapahtumia seksuaalisen hyvinvoinnin tukemiseksi. 

 

Yksilö-, pari- ja ryhmämuotoinen seksuaalineuvonta sekä seksuaalikasvatustyö ja konsultaatio

 

Konsultaatioapu:

Annamme konsultointiapua ammattihenkilöille, vanhemmille tai lähikasvattajille seksuaalisuuteen ja seksuaalikasvatukseen, vammaispalveluihin ja kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä. Kohdealueet ovat Oulu, Kemi ja Rovaniemi. Teemme pyydettäessä myös valtakunnallisia vierailuja vertaisryhmiin sovitusti. Toimintaamme rahoittaa Veikkaus, palvelumme ovat maksuttomia.

Neuvontatapaamisissa voit tavata seksuaalineuvojan kasvokkain joko Skype -yhteyden välityksellä tai Kynnys ry:n SAMAT - toiminnan tiloissa Oulussa. Maksuttomia seksuaalineuvontatapaamisia on 1 - 4 x ja ne ovat kestoltaan 45 - 60 min.

 

Yhteystiedot:

Tanja Roth

Erityistason  seksuaaliterapeutti (NACS) Seksuaalikasvattaja (SSS) seksuaalineuvoja (SSS)

Kuntoutuksen ohjaaja AMK, kouluttaja - Kynnys ry

P. 040 940 1967

Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

pastedImage Tanja Roth

 

Kuvassa Tanja Roth

 

 

Toimintaamme tukee:

antishop logo 1