Seksuaali- ja lisääntymisterveystyö

 Seksuaalineuvonta kohdentuu vammaisen ja pitkäaikaissairaan henkilön seksuaaliongelmien selvittelyyn ja ratkaisujen etsimiseen. Seksuaalineuvonta on vuorovaikutukseen perustuvaa sekä yksilöllisten neuvojen antamista henkilön seksuaaliongelmissa ja sukupuoleen liittyvissä kysymyksissä. Seksuaalineuvonta ei pidä sisällään terapiaa ja se on maksutonta. (+puhelin- ja nettikulut, jos otat yhteyttä itse) Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa keskusteluaika tai sovi tapaaminen Skype-yhteyden välityksellä.

 Varaa aikasi koulutetulle ja auktorisoidulle seksuaalineuvojalle ja kasvattajalle

Maksuton neuvontamme kohdentuu pääosin eritavoin vammaisille, vammautuneille ja pitkäaikaissairauksia sairastaville henkilöille. Kaikkiin neuvontapalveluihimme voi ottaa yhteyttä nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Neuvontatapaamisissa voit tavata seksuaalineuvojan kasvokkain joko Skype- yhteyden välityksellä tai Kynnys ry:n SAMAT- toiminnan tiloissa Oulussa. Toisinaan tapaamiset mahdollistuvat myös muilla paikkakunnilla Suomessa. Seksuaalineuvontatapaamiset (yleensä 1-4 x) ovat kestoltaan 45min-60 min.

Nettineuvontamme tarjoaa nuorille, aikuisille ja ikääntyneille mahdollisuuden kysyä häntä askarruttavasta asiasta sähköpostin välityksellä, jolloin lähetät kysymyksesi sähköpostilla.

Neuvontapuhelimessa voit keskustella seksuaalineuvojan kanssa asuitpa missä päin Suomea tahansa. Neuvontapuhelimeen voit tilata ajan neuvojalta, jolloin neuvoja soittaa sinulle tai sovitusti sinä soitat takaisin päin. Lähetä pyyntösi tekstiviestillä, sähköpostilla tai soittamalla. Yhteystiedot alla.

Yhteystiedot

Seksuaali- ja lisääntymisterveyden edistämistyö

Tanja Roth

Erityistason  seksuaaliterapeutti (NACS) Seksuaalikasvattaja (SSS) seksuaalineuvoja (SSS)

Kuntoutuksen ohjaaja AMK, kouluttaja - Kynnys ry

p. 040 940 1967

 tanja.roth(at)samat.kynnys.fi