Seksuaali- ja lisääntymisterveystyö

 

SAMAT-toiminnan_seksuaalineuvonta_uusi_esite_nettisivuillemme_sekä_jakoon_Ulla_Oik.pdf

 

Kynnys ry:n SAMAT -toiminnan Seksuaali- ja lisääntymisterveyttä edistävä työ on ammatillista erityisosaamista, joka kohdentuu pääasiassa eri tavoin vammaisiin, vammautuneisiin ja pitkäaikaissairaisiin henkilöihin. Toteutamme yhteistyössä kaupungin, kuntien, järjestöjen sekä yksityisten palveluntuottajien kanssa räätälöityjä vertaisryhmiä, seksuaalineuvontaa sekä erilaisia tapahtumia seksuaalisen hyvinvoinnin tukemiseksi. 

Yksilö-, pari- ja ryhmämuotoinen seksuaalineuvonta sekä seksuaalikasvatustyö ja konsultaatio

Konsultaatioapu:

Annamme konsultointiapua ammattihenkilöille, vanhemmille tai lähikasvattajille seksuaalisuuteen ja seksuaalikasvatukseen, vammaispalveluihin ja kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä. Kohdealueet ovat Oulu, Kemi ja Rovaniemi. Teemme pyydettäessä myös valtakunnallisia vierailuja vertaisryhmiin sovitusti. Toimintaamme rahoittaa Veikkaus, palvelumme ovat maksuttomia.

Neuvontatapaamisissa voit tavata seksuaalineuvojan kasvokkain joko Skype -yhteyden välityksellä tai Kynnys ry:n SAMAT - toiminnan tiloissa Oulussa. Maksuttomia seksuaalineuvontatapaamisia on 1 - 4 x ja ne ovat kestoltaan 45 - 60 min.

Seksuaalineuvontaa kohdaten tai netin kautta

Seksuaalineuvonta kohdentuu vammaisen tai pitkäaikaissairaan henkilön seksuaaliongelmien selvittelyyn ja ratkaisujen etsimiseen. Seksuaalineuvonta on vuorovaikutukseen perustuvaa sekä yksilöllisten neuvojen antamista henkilön seksuaaliongelmissa ja sukupuoleen liittyvissä kysymyksissä. Seksuaalineuvonta ei pidä sisällään terapiaa ja se on maksutonta. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa keskusteluaika tai sovi tapaaminen Skype-yhteyden välityksellä.

Varaa aikasi koulutetulle ja auktorisoidulle seksuaalineuvojalle ja -kasvattajalle

Maksuton neuvontamme kohdentuu pääosin eri tavoin vammaisille, vammautuneille ja pitkäaikaissairaille henkilöille. Kaikkiin neuvontapalveluihimme voi ottaa yhteyttä nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Halutessasi voit  kysyä itseä askarruttavista asioista sähköpostin välityksellä. Kysymykset voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Neuvontapuhelimessa voit keskustella seksuaalineuvojan kanssa riippumatta asuinpaikastasi. Neuvontapuhelimeen voi varata ajan neuvojalta, hän soittaa sinulle sovittuna ajankohtana tai halutessasi voit soittaa hänelle takaisin sovittuna ajankohtana. Pyynnöt voi lähettää joko tekstiviestillä tai sähköpostilla allaoleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Tanja Roth

Erityistason  seksuaaliterapeutti (NACS) Seksuaalikasvattaja (SSS) seksuaalineuvoja (SSS)

Kuntoutuksen ohjaaja AMK, kouluttaja - Kynnys ry

P. 040 940 1967

Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

pastedImage Tanja Roth

Kuvassa Tanja Roth

 

Toimintaamme tukee:

antishop logo 1