Seksuaalineuvontaa kohdaten tai netin kautta

Seksuaalineuvonta kohdentuu vammaisen tai pitkäaikaissairaan henkilön seksuaaliongelmien selvittelyyn ja ratkaisujen etsimiseen. Seksuaalineuvonta on vuorovaikutukseen perustuvaa sekä yksilöllisten neuvojen antamista henkilön seksuaaliongelmissa ja sukupuoleen liittyvissä kysymyksissä. Seksuaalineuvonta ei pidä sisällään terapiaa ja se on maksutonta. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa keskusteluaika tai sovi tapaaminen Skype-yhteyden välityksellä.

Varaa aikasi koulutetulle ja auktorisoidulle seksuaalineuvojalle ja -kasvattajalle

Maksuton neuvontamme kohdentuu pääosin eri tavoin vammaisille, vammautuneille ja pitkäaikaissairaille henkilöille. Kaikkiin neuvontapalveluihimme voi ottaa yhteyttä nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Halutessasi voit  kysyä itseä askarruttavista asioista sähköpostin välityksellä. Kysymykset voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Neuvontapuhelimessa voit keskustella seksuaalineuvojan kanssa riippumatta asuinpaikastasi. Neuvontapuhelimeen voi varata ajan neuvojalta, hän soittaa sinulle sovittuna ajankohtana tai halutessasi voit soittaa hänelle takaisin sovittuna ajankohtana. Pyynnöt voi lähettää joko tekstiviestillä tai sähköpostilla allaoleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Tanja Roth

Erityistason  seksuaaliterapeutti (NACS) Seksuaalikasvattaja (SSS) seksuaalineuvoja (SSS)

Kuntoutuksen ohjaaja AMK, kouluttaja - Kynnys ry

P. 040 940 1967

Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

pastedImage Tanja Roth